Velverden

Livsstil & sundhed

Hvad betyder yoga

Hvad betyder yoga?

Yoga betyder at forene eller bringe sammen. Yogaen bruges til at forene krop, sind og sjæl og til at forene det individuelle med det universelle.

Meditation for begyndere

Meditation for begyndere

Har du overvejet at gå i gang med at meditere? Hvis man aldrig har prøvet at meditere før, så kan det virke ret uoverskueligt. Der

Stop sukkertrang

Stop sukkertrang: 5 gode råd

Stop sukkertrang med disse 5 gode råd. Det kan være svært at slippe trangen til søde sager og inden man får set sig om –

tørrebolde

Tørrebolde: Guide og DIY-bolde

Her får du en lille guide til, hvordan du bruger tørrebolde, og hvorfor du bør gøre det. Tørrebolde skåner miljøet, skåner dig for kemikalier og

Grønnere livsstil og bedre sundhed

Flere og flere ønsker en grønnere livsstil end den de allerede har. Måske er du én af dem, der allerede har taget stilling og omlagt en masse vaner i dit liv. Eller måske bare nogle enkelte. 

Uanset hvad, så er alle skridt, store som små, med til at gøre en forskel i det store billede. Vi ønsker at bidrage til en sundere livsstil og en bedre sundhed. 

Det hele vil ikke handle om at affaldssortering, genbrug, økologi og grønne vaner. Men det vil det helt sikkert også. Dog kan du også læse om spændende bøger, kreative aktiviteter, indretning i hjemmet og kosttilskud. 

Vi guider og inspirerer til alt det vi mener er gode livsstilsvaner og bidrager til din sundhed, både fysisk og psykisk. Hvad end du ønsker en sundere livsstil, mere bæredygtig livsstil eller måske en mere minimalistisk, så læs med og få gode idéer. 

Skab nye vaner

Måske ønsker du at forbedre din mentale sundhed og vil gerne lære at meditere. Måske leder du efter inspiration til gode bøger om livsstil. Eller måske ønsker du at starte med at lære, hvordan du ændrer kurs i dit liv og får skabt nogle nye, sunde vaner. 

Uanset hvad, er du kommet til dette sted. Hvis du ønsker at finde træningsprogrammer eller yoga-serier eller generelt lære mere om den fysiske krop, så skal du læse mere under kategorien krop og træning

Hvis du vil læse mere om forskellige spisevaner, sund kost og grønnere måder at spise på, så skal læse mere under kategorien mad & kost.

Vi håber på, at kunne inspirere dig til at ændre vaner og kurs i livet. Med sundere – og grønnere vaner – passer vi godt på os selv, hinanden og kloden.

JEG ER I INDIEN! 🧘‍♀️

Og derfor vil der være lidt stille…

Du kan stadig sagtens tilmelde dig sensommerforløb og yogaretreat

Og hvis du har spørgsmål, så send endelig en besked herunder, så vender jeg retur, når jeg er hjemme igen medio juli.