Velverden

Yoga for øvede

अथ योगानुशासनम् And now, the practice of yoga begins

Hvis du har erfaring med yoga fra andre undervisere eller din egen praksis, så er mine fortsætter-forløb måske det rigtige for dig. 

Mine yogahold for øvede kræver, at du er fortrolig med de basale elementer af yogaen. Det kan fx være meditation, pranayama (åndedrætsøvelser), solhilsner og asanas (stillinger). 

Har du været på et af mine begynderforløb, så er du meget velkommen på fortsætter-forløbet. Så ved både du og jeg, at yogaen har fået lov at sætte sig i kroppen og at du har været gennem yogaens basale stillinger, solhilsner og er vant til en praksis, der er dynamisk, legende og energifyldt.

Er du i tvivl, om fortsætter-yoga er for dig, så er du velkommen til at kontakte mig og så kan vi sammen finde ud af, hvad der passer til dig. 

Jeg har både fortsætterforløb med hatha yoga og yin yoga. Læs mere herunder!

Yogaundervsining københavn

Hatha yoga for øvede

Yin yoga for øvede

På mine fortsætterforløb i hatha går vi skridtet videre fra begynderholdet. Vi kommer alle på yogamåtten med erfaring, samt kropsforståelse og kendskab til hatha yogaens forskellige elementer. 

Vi har mulighed for at arbejde mere dynamisk og legende. Vi kan udfordre og undersøge, men vil hele tiden holde fast i den sunde og bæredygtige praksis, der passer godt på kroppen. 

Praksissen vil blive mere avanceret og jeg vil udfordre din fysik og balance mere end på begynderforløbet. 

Derudover vil vi dykke mere ned i yogaens mere spirituelle aspekter. Vi mediterer, laver pranayama, chanter og inkorporerer yogaens filosofi.

Forløbet er altså for dig, der gerne vil udfordres fysisk og samtidig dykke dybere ned i yogaens filosofi og meditative sider under grunding guiding.

På mine fortsætterforløb i hatha går vi skridtet videre fra begynderforløbet. Alle kommer med erfaring fra anden praksis, egen praksis eller allerhelst: fra mit begynderforløb. 

En praksis, der har fokus på at hjælpe dig dybere ind i yin yogaens forskellige stillinger – og samtidig udfordre dig med nye yin-stillinger. 

Samtidig en praksis, der dykker længere ned i yogaens spirituelle sider med pranayama og meditation. 

Vi arbejder med yoga nidra (yogisk søvn) og bruger visualiseringer til at komme længere ind mod os selv. 

Forløbet er altså for dig, der allerede har erfaring med yin og har noget kendskab til de fysiske stillinger. Dig, som er klar til at dykke dybere i yin.

Yogaundervsining københavn
yin for begyndere

Er fortsætterforløbet noget for dig?

Jeg har fire fortsætter-forløb om året, der kører sideløbende med begynderforløbet. Et sommer-, efterår-, vinter- og forårs-forløb. 

Indimellem arrangerer jeg prøveklasser, hvor du kan komme og få en forsmag på, hvad yoga med mig er. Desuden kan mine workshops også give dig en forsmag på, hvad både hatha og yin er for størrelse og om det måske er noget for dig. 

Kig under mine yogaforløb for at se, hvornår næste forløb starter og hvor tilmeldingen åbner.

Du kan læse mere om mine begynderforløb og hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at tage kontakt.

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.