Velverden

Krop & træning

hjemmetræning
Hvad betyder yoga

Hvad betyder yoga?

Yoga betyder at forene eller bringe sammen. Yogaen bruges til at forene krop, sind og sjæl og til at forene det individuelle med det universelle.

Meditation for begyndere

Meditation for begyndere

Har du overvejet at gå i gang med at meditere? Hvis man aldrig har prøvet at meditere før, så kan det virke ret uoverskueligt. Der

Hvad er pilates?

Hvad er pilates?

Du har måske set en video med pilates, eller ved, at der er pilates-hold i dit træningscenter. Men hvad er pilates egentlig? Pilates er en

hjemmetræning

5 tips til hjemmetræning

Der kan være mange årsager til, at du ønsker hjemmetræning, frem for at gå i et fitnesscenter eller træne på hold. Måske er det nemmere

 
 

Træning for alle

For mange er træning en naturlig del af hverdagen, mens andre ikke får det prioriteret nok. Der findes tusindvis af forskellige måder at træne på og bruge kroppen.

Nogle foretrækker at gå i fitnesscenter, mens andre bedst kan lide at træne derhjemme. Mange finder mest motivation i at træne sammen med andre. Det kan være holdtræning i et fitnesscenter eller en løbeklub i lokalområdet. Det kan være, at du foretrækker styrketræning eller måske hellere vil dyrke yoga eller pilates. Måske genoptræner du efter en skade eller træner op til et marathon eller forhindringsløb. 

Uanset hvilken måde du foretrækker at træne på, er du velkommen til at læse mere om træning og kost hos os. Vi elsker al form for bevægelse, så længe den passer godt på din krop, så du undgår skader eller smerter. 

Inspiration til træningen

Vi skriver inspirerende indhold om træning for øvede og begyndere. Træning, der kræver lidt tid og mere tid i hverdagen. Øvelser du kan lave derhjemme og selv justere efter dit behov. Derudover kan du finde masser af yoga og pilates-øvelser, som gør dig stærkere og mere smidig. Dette er også træningsformer du til enhver tid kan udføre derhjemme.

Vi råder og guider til forskelligt træningsudstyr. Det kan være alt fra yoga-måtter til træningstøj. Desuden tror vi selvfølgelige på at der er en sammenhæng mellem træning og kost. Derfor finder du også gode råd til kost og et hav af opskrifter under kategorien mad & kost

Hos Velverden.dk finder du inspiration og motiverende artikler om træning og krop. Tips til træning hvad end du ønsker at træne derhjemme eller i et center, alene eller på hold. 

Kroppen er det mest dyrebare vi har og vi skal passe godt på den. Vi håber, at kunne inspirere dig til at komme i gang med træningen eller opdage nye måder at træne på.