Velverden

Yogaundervisning

yogaundervisning

Hatha yoga

Jeg underviser åbne klasser i:

 

Sats Field’s  // tirsdage og fredage fra 8:30-9:45

 

Jeg underviser 4 hatha-forløb om året på Østerbro i Salig.

OBS: Jeg starter snart et nyt hatha-forløb – Læs mere her

Læs mere om Hatha yoga. 

Yin yoga

Jeg underviser åbne klasser i:

Sats Field’s // fredage fra 10:45-12:00

Jeg underviser 4 yin-forløb om året på Østerbro i Salig. 

OBS: Jeg starter snart et nyt yin-forløb – Læs mere her

Læs mere om Yin yoga.

 

Yogaforløb for begyndere og øvede

Jeg underviser både forløb i Hatha yoga og Yin yoga på flere forskellige niveauer. Som regel vil jeg forsøge at lægge timerne i forlængelse af hinanden, så du har mulighed for både at være med til en Hatha-klasse og en Yin-klasse – og på den måde få lidt fra begge verdener. Hatha er nemlig domineret af yang og omvendt er yin – ja, domineret af yin. Så de to typer yoga går perfekt hånd i hånd. 

Læs mere om Yin yoga eller Hatha yoga, hvis du er nysgerrig. 

Hvis du er ny til yoga, kun har stiftet lidt bekendtskab med den eller måske bare gerne vil starte forfra og gå stille frem, så er mine begynder-forløb helt sikkert noget for dig. Her starter vi stille og roligt ud, men bliver udfordrede og lærer nyt hele tiden. Alle spørgsmål, alle mennesker og alle kroppe er velkomne! 

Hvis du er interesseret i at starte på et begynderforløb, så kan du læse mere under yoga for begyndere eller læse mere om mine nuværende og kommende forløb under yogaforløb.

yoga amager

Yogaundervisning

Kunne du tænke dig at have mig som yogalærer, men ovenstående undervisnings-tilbud ikke passer til dig, så er du velkommen til at kontakte mig. Måske du leder efter 1 til 1-undervisning, virksomhedsundervisning eller andre hold/forløb.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig og så kan vi se, hvordan vi kan finde en løsning, der passer til dit behov.

Jeg kan kontaktes på:

E-mail: Albertecampbell@velverden.dk

Tlf.: 31774181

Instagram: albertecampbell

Jeg glæder mig til at høre fra dig og se dig på yogamåtten ♥