Velverden

Skolestart: metal madkasse og termo drikkedunk

अथ योगानुशासनम् And now, the practice of yoga begins

Artiklen indeholder reklame-links

Termo drikkedunk 

En god termo drikkedunk er uundværlig – både for dit barn i skolen og dig selv på arbejdet. Vi ved selv, hvor dårlige vi kan være til at få drukket nok vand og hvis vandet så ovenikøbet er lunkent, er der ikke meget ved det. 

Med en termo drikkedunk i rustfrit stål holder vand, saftevand eller juice sig koldt i op mod 50 timer. Så er du sikker på, at dit barn har koldt at drikke hele skoledagen igennem. 

24bottles og Kleen Kanteens laver drikkedunke i alverdens flotte farver og mønstre og i mange forskellige størrelser. Måske du gerne selv vil have en dunk på 700-800 ml, mens det måske er bedre for dit barn at bære rundt på en mindre en af slagsen. 

stål drikkedunk rustfri
termo drikke dunk 500 ml
Drikekdunk 24bottles

Drikkedunkenes indvendige rustfrie stål sørger for, at der ikke kommer kemi af nogen slags i vandet. Det er altså noget af det sikreste og bedste du kan give dit barn. 

Til de helt små i børnehave eller indskoling kan det være rigtigt godt med en mindre drikkedunk på f.eks. 355 ml. De er lettere at have i tasken og er lavet i fine mønstre og farver til børnene. Derudover har de en drikketud, der gør det nemt for børnene at drikke af den.

børne drikkedunk rustfrit stål pige
børne drikkedunk dreng

En drikkedunk i rustfrit stål holder i rigtigt mange år og sparer hurtigt miljøet for en helt masse plastikflasker. 

Metal madkasse 

Almindelige plastik madkasser som vi alle kender dem, er hverken gode for miljøet, for os eller for vores økonomi. 

yummii yummii rustfrit stål
metal madkasse medium

Hos TÆNK kan du læse mere om, hvordan de har testet forskellige madkasser af plast og metal og kan konkludere, at der ved f.eks. varm mad udskilles kemikalier fra plasten som overføres til maden. 

“Vi har ikke fundet frigivelse af Bisphenol A, Bisphenol F, stofferne BADGE, BFDGE, NOGE. Vi har heller ikke fundet frigivelse af metaller i nævneværdige mængder. Vi har testet for b.la. aluminium, nikkel, bly mv.”

Læs hele testen lavet af TÆNK
rustfri stålmadkasse

madkasse i rustfrit stål
Madkasse metal

Du kan få fine madkasser fra Yummii Yummii eller Pulito med ruminddeling og låg, som dine børn også selv kan åbne. 

De er 100% kemifrie og så holder de langt, langt bedre end plastik. Det betyder, at det er et produkt du kan have i mange årtier og på den måde også spare penge. 

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.