Om os

Velverden.dk kom til verden lige før årti-skiftet til 2020. Vi er en online verden af grøn velvære, der har til formål at inspirere til en hverdag, der er både grønnere og skønnere. 

Vi tror på, at det er alle de små skridt, der tæller. At tænke mere grønt og bæredygtigt, betyder ikke, at du skal leve hverken 100% bæredygtigtig eller 100% efter zerowaste-principperne. Det er der ikke nogen, der gør. Heller ikke os! Det betyder ikke, at fordi du vælger plastik fra, så vidt det er muligt, så skal du også leve vegansk. Alle små skridt tæller, så skal vi ikke tage hinanden i hånden og gå de små skridt et ad gangen for en grønnere verden?

Vi kan lide alt indenfor velvære – og især den der gør alting lidt grønnere! Hos os kan du læse om alt fra veganske og vegetariske retter til nemme yoga-øvelser og grønne DIY-projekter.

Den grønne dagsorden

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed, økologi, klimaforandringer og miljøbelastninger for alvor er kommet på dagsordenen. Både blandt politikere, i skolerne, i hjemmet, i virksomheder, i EU og mange andre steder er den grønne debat kommet til sin ret – heldigvis. Og ikke kun debatten får lov at blomstre. Der bliver også taget flere og flere grønne beslutninger. Vi er på vej i den rigtige retning.

Men mens hele denne debat florerer og vi kæmper for vores planet, vores dyr og hinanden, skal vi huske at passe godt på os selv også.

Derfor skriver vi også en masse om personlig velvære, skønhed og sundhed. Man kan passe på sig selv på mange måder. Vi håber f.eks. på, at vi kan inspirere til bevægelse, træning og meditation, der styrker din krop og samtidig øger din mentale sundhed. 

Derudover håber vi også, at du vil få øjnene op for, hvor mange lækre – og grønne – mærker, der findes indenfor skønhed. Det kan være svært at ændre vaner, men der findes flere og flere brands, der producerer, vegansk, bæredygtigt, allergivenligt eller økologisk makeup. 

Du kan også dykke ned i alle vores spændende opskrifter. Her finder du veganske og vegetariske retter, kødfrie madplaner og meget andet.

Et samlet grønt univers

Vi har skabt Velverden.dk med henblik på at samle alt indenfor kost, krop, livsstil og skønhed i ét samlet univers. Alt sammen med fokus på at gøre det hele lidt grønnere for verden, for dyrene, for hinanden, for dig og for os selv. 

Hele det grønne univers er i konstant udvikling og der er vel nærmest ikke nogen, der rigtigt kan følge med. Ikke i det hele hvert fald. Det kan vi heller ikke! Så hvis du synes, at vi skriver noget vrøvl, hvis du har gode idéer eller hvis der er noget vildt fedt, vi har overset, så tøv ikke med at kontakte os. 

Hvis du ved noget om nogle af de spændende emner, vi skriver om – og det gør du helt sikkert – så kan det også være, at du har lyst til at skrive et indlæg og få det udgivet her på Velverden.dk. Læs mere om gæsteartikler

Lad os gøre verden lidt grønnere sammen – skridt for skridt!