Gæsteartikel

Kunne du tænke dig at skrive en gæsteartikel hos Velverden.dk? Vi er altid interesserede i spændende artikler om alt det, der hører sig til i vores grønne univers. Heldigvis er der masser, der deler samme passion som os derude, så hvorfor ikke lade nogle af alle jer skrive en artikel om noget i ved en masse om. 

Hvem kan skrive en artikel?

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, kan du skrive en artikel til os. Måske du har din egen blog, der skriver om bæredygtighed, udgiver vegetariske opskrifter eller kommer med gode råd til en allergivenlig hverdag.  Vi stiller selvfølgelig et par krav, så vi er sikre på, at indholdet stemmer overens med resten af det indhold, der bliver udgivet på Velverden.dk  Ønsker du at skrive en gæsteartikel som virksomhed, blogger eller influencer er det selvfølgelig muligt at få et link til hjemmesiden. Det er derimod ikke muligt at få en artikel udgivet, hvis det er fyldt med information, der ikke er relevant eller fyldt med reklame.

Hvad kan du skrive om?

Hvad du gerne vil skrive om, er mere eller mindre op til dig selv. Vi tænker, at du ved, hvad vores univers drejer sig om på forhånd, og at der er en årsag til, at du gerne vil skrive en artikel hos os.  Du kan skrive om bæredygtighed, træning, opskrifter, mindfulness, økologi, sundhed, slow-fashion, allergivenlighed, affaldssortering, DIY, veganske plejeprodukter, genbrug…. You name it! 

Hvordan får jeg den udgivet?

Send os en mail, så vi kan høre lidt om, hvem du er, og hvad du gerne vil skrive om. Vi glæder os til at høre fra dig!  Mail: redaktionen@velverden.dk